Underbara bästa hund!

Igår var jag i Jönköping med pappa och farmor för att hälsa på farmors syster. Crut fick också följa med, det är ju superbra miljöträning. Dels att åka bil, vara hemma hos någon annan, promenera i stan, åka färja fram och tillbaks till Visingsö, äta på restaurang osv. Crut skötte sig över förväntan, jag är så stolt över min lilla pojk! Han fick även hälsa på några barn som var jättegulliga med honom och satte sig på marken tillsammans med Crut.

På tal om barn så har jag märkt att Crut verkligen gillar dem, man får vara lite försiktig med små barn bara eftersom han kan hoppa lite… I veckan hade jag med mig Crut till mina kusiner 4,5 och 8 år gamla. När vi satt vid köksbordet fick jag se den yngsta av mina kusiner sitta under bordet tillsammans med Crut, de lekte någon typ av lugn tass lek. Crut låg på sidan på golvet och Victor petade på hans ben, något som verkade roa båda två. Det är så kul att se att mina kusiner är duktiga med hundar!

Nu till ämnet som detta inlägget egentligen skulle handla om: morgonens promenad. Jag gick som vanligt med Crut lös i skogen och plötsligt lägger han sig ner och ”eyear” något framför oss, jag såg inte vad för det var en kurva. Då hör jag några som börjar skrika och gorma som för att skrämma bort Crut, jag kallar in honom, kopplar och fortsätter gå. Det var byns konstiga människor med otrevliga hundar som alla försöker undvika. Jag har aldrig mött dem i skogen förut. De började släpa sina skällande hundar efter sig in i skogen och hälsade inte när jag sa hej. De klarade alltså inte av att mötas på en bred skogsväg utan de var tvungna att gå igenom skogen till en annan väg. Denna händelse fick mig att vara så sjukt tacksam över min lydiga och snälla hund!

20140803_092817
Bästa fina Crut

20140803_092840

20140803_095512
Vi har en å bakom huset där Crut gärna badar

20140803_095515
Han vill inte bada själv utan han springer ner dit och väntar på att jag ska kasta pinnar

20140803_095520
Och så hämtar han pinnarna och simmar runt runt lite extra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s