Vad är en långpromenad?

Regnet öser ner, men hundarna måste ändå ut. ”Det blir ingen långpromenad i det här i alla fall, vi var ändå ute så länge imorse” tänkte jag när vi började gå. Nästan en timme senare är vi hemma igen, dyngsura. Det blev kanske lite längre än jag hade tänkt. Vad är en långpromenad för er?

Nu sover de gott medan kläder och utrustning hänger på tork. Det är stormvarning i eftermiddag/kväll så resten av dagen blir det inomhusaktivering och ett par kortare rastningsrundor. Imorgon förmiddag verkar det bli bättre väder så då tar vi en rejäl tur ut till Stensö.

20150110_152027 20150110_152144

Annonser

En reaktion på ”Vad är en långpromenad?

  1. För mig är en långpromenad en promenad där vi kommer långt :p Ibland kan vi vara ute en timme, lunka runt och inte komma mer än 2-3km, det känns inte riktigt som en ”långpromenad” utan mer som en lugn, längre rastningsrunda. Ibland kommer vi betydligt längre på samma tid, för att vi då gått i rask promenad hela tiden. Det känns som en långpromenad. Rent generellt har jag svårt att se en promenad som är kortare än 5km som en långpromenad, oavsett hur länge vi är ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s