Hur det gick med gårdagens vilodag

Jaa, vad tror ni? Var Crut tokig under sin allra första vilodag…?

Nej han skötte sig faktiskt jättebra. På lunchrasten satt vi på en parkbänk och tittade på hundar som gick förbi. Crut spottade ut allt godis han fick under hela dagen igår, förutom när hundar gick förbi, då ville han gärna äta lite samtidigt. Är det för att han vill avleda sig själv tro?

Alla hundmöten gick bra igår, förutom ett med en Schäfer. Crut har extra svårt för Schäfrar efter att vi gick på kurs med en Schäfer som gjorde ständiga utfall mot honom och var centimeter från Crut flera gånger innan matten lyckades få stopp på sin hund. Men senare igår mötte vi en annan Schäfer och då tittade Crut bort och gick förbi jättesnällt.

Han var inte heller särskilt skällig igår. Varje gång han skällde till gjorde jag en halvhalt genom att gå i en liten cirkel med honom och då blev han lugn igen.

Inomhus var han lugn, lite rastlös en stund på kvällen men då tuggade han lite på ett ben och sen var han nöjd.

Jag tror även det har blivit en viss skillnad eftersom Dasta inte är med längre. Han blir lugnare under promenaderna, drar inte i kopplet och stressar inte upp sig lika mycket över andra hundar när hon inte är med. Det känns bra, jag är positiv till det är med stressreducering. Det känns som att vi kan komma någon vart med detta. Det är ganska skönt att bara ha en hund att fokusera på också, bra tajming av Dasta att löpa just nu.

20140804_185115

Gose-Crut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s