Planer

Kikar på vad det finns för starttävlingar i lydnad att anmäla Sol till. Hon är inte startklar än men jag har som mål att starta henne i sommar. Vi har lagt mycket tid på att spåra under vintern och våren. 1-2 spår i veckan har det blivit. Nu lägger vi det åt sidan lite och flyttar fokus till lydnaden. Kanske ett spår varannan vecka för att hålla kunskaperna färska och jobba vidare med pinnarna. Annars planerar jag många korta lydnadspass flera gånger i veckan. Dessutom ett agilitypass varje vecka så att vi sakta men säkert utvecklas där också.

Sol är anmäld till sin första utställning. Juniorklass på hemmaklubben 13e maj. Alltså om ca 5 veckor. Vi måste börja träna på att vänstervarva och stå snyggt. Och att stå still medan man känner och klämmer på henne.

På sistone har hon börjat skälla lite på andra hundar på håll så jag måste få till fler pass på klubben när det är andra hundar där. Den träningen börjar imorgon då det är trivselkväll på klubben. Kan vara bra att träna lite på det inför utställningar och tävlingar…

Framtiden ser ljus ut. Fy sjutton vad roligt att ha en lovande unghund!

20170331_162756

Min stjärna!

20170405_191353

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s